Richting Parijs - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Cor Neut - WaarBenJij.nu Richting Parijs - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Cor Neut - WaarBenJij.nu

Richting Parijs

Door: Cor

Blijf op de hoogte en volg Cor

21 Juli 2012 | Frankrijk, Parijs

Gisteren was weer een reisdag. De ochtend besteed aan het inpakken. Rond 12 uur waren wij klaar om te vertrekken, maar eerst kwamen de vrienden uit Amersfoort de jongens nog uitzwaaien. Toen rustig naar de Pont du Gard gereden. Wat een geweldig bouwwerk! In de eerste eeuw gebouwd en het is nog vrijwel helemaal intact. Daar eerst wat informatie opgesnoven en daarna naar het water bij de Pont. Cor, Emma en Nathan sprongen heel hoog van een rots het water in. Daar een paar heerlijke uurtjes rongebracht. Daarna op franse etenstijd bij een restaurantje gegeten. Daarna richting Parijs gereden. Nu staan we dan op een mooie camping in Crevecoeur-en-Brie. Victoria heeft net een rondje op een pony mogen rijden. Vanavond vroeg naar bed want morgen staat Parijs op het programma. We hopen de binnenkomst van de Tour de France te zien.